Меню
Your Cart

Cesar

Марка: Cesar Модел: E622-002
Костюм на дявол. Карнавален костюм за ЖенаПодходящ за карнавал, детски празници, рожденни дни, Хелоуин, тематични партита и за самостоятелна игра.*Карнавалните костюми не включват аксесоари, като перуки, шапки, чорапи и обувки, освен ако не са включени в описанието на продукта. Всички костюми преназ..
43.10лв.
Марка: Cesar Модел: B007-002
Костюм на пират за мъже. Карнавален костюм за МъжПодходящ за карнавал, детски празници, рожденни дни, Хелоуин, тематични партита и за самостоятелна игра.*Карнавалните костюми не включват аксесоари, като перуки, шапки, чорапи и обувки, освен ако не са включени в описанието на продукта. Всички костюми..
52.52лв.
Марка: Cesar Модел: D539-003
Костюм на пират. Карнавален костюм за Мъж Комплекта включва: Риза и поясПодходящ за карнавал, детски празници, рожденни дни, Хелоуин, тематични партита и за самостоятелна игра.*Карнавалните костюми не включват аксесоари, като перуки, шапки, чорапи и обувки, освен ако не са включени в описанието на ..
37.00лв.
Марка: Cesar Модел: B003Z2H9BS
Костюм на скелет. Карнавален костюм за Момче Наметало, маска, сърп, чифт фалшиви черни ноктиПодходящ за карнавал, детски празници, рожденни дни, Хелоуин, тематични партита и за самостоятелна игра.*Карнавалните костюми не включват аксесоари, като перуки, шапки, чорапи и обувки, освен ако не са включ..
25.00лв.
Марка: Cesar Модел: B348-004
Костюм на хипи. Карнавален костюм за Мъж Включва: панталони и жилетка с цветен печат.Подходящ за карнавал, детски празници, рожденни дни, Хелоуин, тематични партита и за самостоятелна игра.*Карнавалните костюми не включват аксесоари, като перуки, шапки, чорапи и обувки, освен ако не са включени в о..
35.00лв.
Марка: Cesar Модел: B010TZHK1W
Рокля и тиара(корона) на Елза, Снежната кралица. Карнавален костюм за Момиче. Комплекта включва: рокля и тиара.Роклята е трипластова, най-горният пласт е обсипана с брокат, а най-долният пласт е фуста придаваща обем на роклята.Дълаг шлейф завършващ с красиви щамповани звезди. Опакован в кр..
99.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
Ние използваме "Бисквитки"
Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Виж повече