Меню
Your Cart

Zephyr

Марка: Zephyr Модел: Z 1441 B38IR
Печене, готвене, варене, пържене - любимите занимания в наистина компактен и полезен уред. Да не забравяме и дизайна - достатъчно семпъл и приятен, за да пасне дори на най-претенциозните кухни.Като един модерен и качествен уред, печката е изключително лесна за употреба с обем от цели 38 литра и стра..
319.00лв.
Марка: Zephyr Модел: ZP 1441 B38IR
Описание:Печене, готвене, варене, пържене - любимите занимания в наистина компактен и полезен уред. Да не забравяме и дизайна - достатъчно семпъл и приятен, за да пасне дори на най-претенциозните кухни.Като един модерен и качествен уред, печката е изключително лесна за употреба с обем от цели 38 лит..
299.00лв.
Марка: Zephyr Модел: ZP 4418 E20D
Имаш нужда да смениш старата кухненска посуда с нова? Дълбока тенджера ZEPHYR ще бъде добър старт, като благодарение на мраморното покритие, което има, ще можеш безпроблемно да готвиш в нея и след това с лекота да я измиеш. Дори е подходяща и за пускане в съдомиялна машина.Размер: 20 смВместимост: 3..
39.00лв.
Марка: Zephyr Модел: Z-4418-E20
Тенджерата Z-4418-E20 на ZEPHYR е изработена от висококачествен, кован алуминий. Вътрешното й покритие е мраморно, незалепващо, а външната част е с висококачествено, мраморно емайлно. Моделът е без съдържание на PFOA химикали за здравословно готвене. Топлоизолираните дръжки защитават ръцете. Стъклен..
29.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Ние използваме "Бисквитки"
Този сайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Виж повече